pålegg

Paprikasalat med aubergine

Jeg skulle egentlig lage muhammara jeg, den syriske paprika og valnøttdippen, men hadde visst en auberinge til overs som holdt på å bli for gammel. Så da gikk auberginen i ovnen sammen med paprikaene og da jeg først hadde sporet av fra muhammara var det jo bare å spore enda mer av egentlig. Litt mot ajvar faktisk, men med større biter og mindre aubergine enn slik vi som oftest kjenner ajvar.


Ekspress hummus

Hummus. Denne herlige greien som kan brukes til så mangt. Dip, grilltilbehør, hovedrett, siderett, ja hva som helst egentlig.

Fra noenlunde kjedelige kikerter til en herlighet man aldri får nok av på under 3 minutter. Ikke så mye som slår den.

Tilsynelatende har alle matblogger i verden minst én oppskrift på Hummus, så her blir intet unntak. Flere kommer nok etterhvert, men denne det er stort sett denne jeg kommer tilbake til gang på gang. Den er rett og slett så rask og enkel, og virkelig god.


Subscribe to pålegg